(L)OnlyFans brahh

Sta je ovo sve trebe do jedne udate, mladje ili starije,zaposlene, single imaju only fucking fans kao dodatna zarada neki side hustle?Razumijem prodavanje golotinje,wanna be erotic voluptuous queen models, ali ne razumijem muskarce koji uplacuju novac takvim trebama da bi gledali svaki mjesec novi kontent.Jarane pored toliko free pornjave za drkanje na internetu ili kucanjem na google big tits, nudes shit, ti odlazis i bacas novac na random women.Ne kontam logiku simpova?

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

5 komentara

  1. Neki dan sam bas imala diskusiju u vezi toga, jbt zgrću pare, a meni to moderno pimpovanje samo.
    I ja uvijek kažem pored toliko besplatnog porna, kakvog hoćeš i kad hoće ono bi ipak da plati. Ali eto neko uživa da plati sex, ovako ili onako, neko fetiš valjda, dunno vala 🤷🏻‍♀️

  2. Koliko sam ja skontala njima je vrh jer se mogu povezati s tom osobom, nemam pojma, kao ono nije im toliko daleka ta osoba, znaju da je human being out of blood and flesh, usto ispunjava im zahtjeve tipa ako kazu stavi viljusku na glavu stavit ce itd. Cula sam da se i dopisuju s njima i fakat se emocionalno vezu. Eto to sve sa jedne rant kafe jednog ogorcenog lika na takve stvari. Bilo je interesantno to cuti, mada mi se iskr ne da istrazivati koliko je to tacno. Sve u svemu (L)only fans kao odličan naziv.

Komentariši