Morbidno sexy price iz studija

Camillin klijent prica nam o iznenadjenju koje mu je priredila buduca zarucnica.

*Tu sedmicu kad je radila tetovaze kod tebe Camilla, nije mi nista zeljela reci.Samo je rekla da ce to biti iznenadjenje pred moj rodjendan.Raskomotili smo se u laganijoj odjeci u mom stanu i gledali uz vino i kokice jebeni akcijoni film na netflixu.Ona je imala hollister djempercic na sebi kako rece kupila ga na popustu taj dan, prosto nije mogla odoljeti jako joj se dopao.Nakon nekog vremena zavrsimo u spavacoj sobi bum bam tras tuc znoj tarlahanje nas dvoje 2 sata polu pijani.Uredu sve je bilo, dok ona nije ustala i upalila svijetlo, sva ushicena da mi pokaze preko cijelih golih ledja portret tetovazu njene preminule babe i tetovazu naseg psa Zukija kako se oblizuje ispod sisa i preko cijelog stomaka.Od tada sam se prestao jebat s njom s ledja doggystyle ko ce gledat mrtvu babu dok tucas, takodje sprijeda pasce.Ne treba mi to, bolje fisek na glavu.Jebes njeno iznenadjenje.

Nas dvije smo umirale od smijeha.Djeco ne uzimajte tetovaze bez ukusa i stila.🤪

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

12 komentara

 1. Izmišljena priča. Koja glupost da to i jedna žena napravi. Nezamislivo. Ajd Jala brata i Bubu korelija inekako, ali svoju mrtvu babu, no way.

  A teoretski i da je istina i bolje onda da se nisu vjenčali jer ona očito nimalo ne poznaje svog zaručnika i nije mogla skontat da se to njemu neće svidjet. Druga stvar, ni on nju ne voli, kad nije mogao prijeći preko toga.
  Sumnjam da muški nešto dobro vide sitnice u tom stanju ekstaze, možda u predigri da mu zasmeta, al poslije toga…sumnjam. Mogao je i stalno držat ugašeno svjetlo :p

  1. Kad vidis sta ljudi sve tetoviraju danas, meni nista nije cudno,eto imala sam priliku raditi curi dizajn preminule macke.Nije toliko strasno za takvu reakciju kako je on pricao, vjerovatno osjecaj razocarenja sa njegove strane u datom trenutku.Mislim licno nikad ne bih uzela tetovazu nekoga iz porodice ili sto kazes neke licnosti superstar, cringy as fuck je a da ne pricam o pokojniku.Meni je bilo smijesno.🤣🤣

   1. Dobro sad neke životinje, koje si volio, al da su sičušne i negdje gdje baš nisu u prvom planu.

    Zaboraviš i čovjeka, kako ne bi ljubimca, čim nabaviš drugog! A šta i ako ti taj uginr, onda moraš po cijelom tijelu sr isterovirat životinjama. Glupost.
    Ja također nisam za tetoviranje likova (osoba), prije možda nešto simbolički što ih posjeća na njih

 2. Eto curi iz UK sam morala nanovo crtat tetovaze po cijelom tijelu ustvari redizajniranje, imala je neku sovu preko prsa, na vratu bafometa i ispod sisa malo nize kod rebara stihove pjesme na obe strane.Malo je reci da joj je neko usro to sve to ne lici ni na sovu i niti na bafometa vise na kravu sa milka cokolade,a stihovi ko da su pisani nogom sve krivudavo svrakopis.Zamisli dati 400 do 800 dolara za nesto takvo dozivotno na tijelu.

Komentariši