Balkansko norveski nacin – salty Björn🪓

Najodvratnija osobe kije izbjegavaju rijesavanje problema i konfrontacije pa pribjegavaju passivno agresivnom ponasanju ili ignorisanje, ghostanje, shity pussy stajl.Znaci sakom od stol bih udarala i vezala nekoga lancima.Nista mi gore nego sazivanje sastanaka po 2 sata i ko papagaj ponavljanje jedni te isti stvari kao svaki put cisto pod iluzijom da se nesto radi ili bi se trebalo poboljsati.Ustvari sutra kad se vrtais na posao svako svoje radi isto, ideje sa sastanka ne piju vodu.Tesko je objasniti to ljudima koji ne razmisljaju kroz vjerovatnoce, ili te gledaju ko mrtvo tele kad im prezentiras cinjenice.

Reals over feels brah🔨

Mozda naredni post pocastim naseg tramvaja sa jednim spicey radom, kad ga nece boemica 😉

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

18 komentara

  1. Počesto ti fali “h” na kraju određenih riječi, a koje su iste vrste u sklopovima rečenica (Rara bi sada stručno znala reći o kojoj se tačno vrsti riječi radi sa stanovišta gramatike, odnosno njenih grana). To je zato što mnogo češće koristiš norveški u odnosu na naš jezik.
    U konkretnom slučaju je riječ o riječima “jedni” i “isti”, a u ovom dijelu rečenice: “ko papagaj ponavljanje jedni te isti stvari”. Trebalo bi: “jednih te istih stvari”.
    Sad mi se zahvali i shvati dobronamjerno😊

          1. Ne mogu ja ovih posternih gramatickih korektnosti ko u koncentracionim logorima, nemojMo tako.Ostavi se toga i prekrsti se 69 puta sine🤣

Komentariši