Gennaios pseudos

Kako je krenulo, korona ispade napumpana izmisljotina, ustvari ono sto su je predstavili sa silnim zatvaranjem granica globalno kao da je apokalipsa nije sto je i u realnosti.Ko Mcdonalds reklama dodje isti kurac,ono sto ti prikazu na TV i brosuri fensi a kad kupis dobijes shit,razocarenje.Ali ipak zeleni su bitni.🤡 💵💸💰 Od kako je ljudi, uvijek su se napumpavala realnost mitovima, eto ko lunatik od Hitlera kad je zelio neku wannabe mitsku Arijevsku rasu sa furanjem eugenike, ili grci kad su izmisljali price o metalima da bi uredili drustvo i drzali socijalnu harmoniju i vladali nad glupim ili manje pismenim.

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

41 komentar

  1. Puno karakterno, Boga mi. Svi koje poznajem su rekli sami vrijeme, mjesto i marku otopine ubrizgane u tjelascad. A i ako se priupita, dobije se isti odgovor, vrijeme, mjesto i marku otopine. Ili da nisu, odnosno da čekaju Pfizer. Ili slično. Čitao sam ovdje postove o ličnom vakcinisanju. Ne mislim da je neki bauk pitati/reći/znati. Ali dobro, izabrali smo; život, dobrobit, slobodu.

  1. Ovdje je bilo paranocni osoba oko mene na poslu pa i tako u teretani, gdje mi rece jedan stariji gospodin i prijavi me vlasniku da ugasim ventilator za hladjenje koji puse u mene jer cu rasprsiti koronu po centru i da mu prijeti smrt, morala sam ga ugasit 🤣 ne mogu panike

 1. Još kad mi kažu da s vakcinom stekneš imunitet a ono kod mene bolnica puna vakcinisani covid-19 bolesnih. Dođe mi da ih odvalim ovom jebenom knjigom anatomije koja ima 600 stranica jer mi je pun klinac anatomije, jer moram napisati case od 3000 riječi i nekog bih udarila jer mi idu svi na živce. #rant

  1. Caligo aka rondanje, samo udri sestro🤡Eto ti imas iz prve ruke slucajeve kako se ponasaju vakcinisani vs. nevakcinisani, mozes vidjeti efikasnost vakcine po bolesnim od wannabe covida.Ja nisam imala nikakve simptome od vakcine i nisam nikako bila bolesna vec dugo godina,prije bih rekla da je do mog prirodnog imuniteta i sto se rokam suplementima.

 2. Meni ovo općenito sliči na sttašenje u valovima, kako ja volim reć frekventivno stezanje i otpuštanje obruča, tj. U valovima.
  To znači, preko ljeta im dopustite da se opuste, maksimalno, neka na sve zaborave i uzivaju u stvarima na koje su navikli. Krajem 8 počnite malo povrćavat broj zaraženih… Da bi u 11 opet sve počelo iznova, nove mjere, statistika, (ovaj put su uveli postotke cijepljenih i necjepljenih) bla, bla, prognoziranje da ce nas napast gripa i korona u isto vrijeme, a gle cuda prosle godine uopce nije bilo gripe.. I tako par godina u krug. Dijeljenje ljudi na cijepljene i necjepljene, pokusavajuci navesti da je su za smrti cijepljenih krivi necjepljeni itd itd

  1. Pa sad je sezona gripa, jesen-zima zato ce i korona cases da i idu gore logicno.Pa prije nekoliko sedmica The Norwegian Institute of Public Health je obajvio da je korona u rangu flu i nije opasna bilo oficijalno na VG.Upravo te mjere mi idu kurac i hrpa kontradiktornosti.

Komentariši