Oblio me krvavi cringe🥵😤

Zamolila me da preuzmem njeno odjeljenje danas jer je morala kod psihologa,ranije je izasla s posla.Pitam je jel sve okej s njom,od kada odlazi.Izlazeci na vrata firme kad mi rece: “Doni i Nemo imaju termin kod psihologa, pozeli mojim curama srecu pokazujuci mi na cuku i macku na zadnjem sjedistu u autu.Sta je to psiholog za zivotinje? WTF? Grobe otvori se sirom ko vagina i progutaj me, koje ce jos struke izmisliti?Iako sam uzela na google da prelistam nabrzaka i iscitala nekoliko paragrafa sto bi moglo biti kao u sklopu veterine mozda.Moje pitanje zar osobe zavrsavaju uopce doktora ili master za taj nonsense?Drugo pitanje zar osobe zaista izdvajaju novac za nesto takvo?🤡

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

10 komentara

  1. S obzirom ko sve i iz kojih razloga drzi zivotinje, normalno je da ima zivotinja koje su agresivne ili potistene, jer to nisu modni predmeti, ili djeca ili ne znam vec zbog cega neko nabavlja psa ili macku.. njima treba samo inteligentan vlasnik. Kakav crni psiholog za pse i macke.

  2. Yah brate. Prije hejbet godina sef me pita: Ej jesam ti pokazo svoju djecu. Oces da ih vidis? Ja reko, jebote toliko smo pica popili skupa nijednom mi ne rece da si tata. Naravno da zelim. izvadi on mali foto album iz dzepa i pokaza mi sve svoje zivotinje.

Komentariši