Giljotina

Od kako je interneta ovoga svaka budala siri gluposti, a najgori su oni originatori odakle su potekle i napravljenje te informacije. Iskreno svako namjerno sirenje pseudonauke i misinformacija bi strogo trebalo biti kaznjivo zakonom. Svaki pocinilac bi u mojoj drzavi bio kaznjen zatvorom. Krestanje o slobodi govora bez odgovornosti je toksicno, i sve to pod krinkom hoax-a.Krindz me hvata u sta ljudi vjeruju bez da prije toga istraze protiv informacije i da ukljuce kriticko razmisljanje.

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

31 komentar

     1. Nije bona, nego je fino da ti komunikacija na maternjem jeziku na ovoj bosanskohercegovačkoj platformi između ostalog posluži i da unapređuješ poznavanje maternjeg jezika.
      Posebno zato što si dugo sa nama.
      Nije znanje i učenje tako strašno, zašto toliki otpor?😊

     2. Jesi nasla gdje cu uciti maternji jezik, tu i tamo ubacim koju stranu rijec ili slovo izostavim odmah eto je da lekcije drzi. Pusci me bre zeno.😁

     3. Jarane koje smaracice, tebe najbolje covjek da sveze lancima. 🤨 Evo sad cu u inat tebi pojacat greske, pa nastavi srat.😁

     4. Haha, evo se zeznuh!🤣
      Mislila sam da je preočito sa pojačavanjem radija i da ćeš neizostavno skontati😊

  1. Pseudoscience is a proposition, a finding or a system of explanation that is presented as science but that lacks the rigor essential to the scientific method. Pseudoscience can also be the result of research that is based on faulty premises, a flawed experimental design or bad data.

   Danas sve izgleda ko misinformacija, prije kad nije bilo interneta vjerovao si ono sto ti se kaze, a sad svako naserava sta zeli jednim klikom milion teorija, google doktori i eksperti na raznom podrucju.

  1. Pa dodje u biti ko inkvizicija, totalitarna diktatura, jest jebiga. Evo realno gledajuci, zar nije toksicno i opasno propagirati u drustvu kojekakve razne pseudo ideje, teorije,koje se ne zasnivaju na realnosti,koliko toliko nekoj objektivnosti? Pravi se samo nezdravo drustvo.

     1. Ali ko može odredit da li neko “truje tvoje društvo” ili jednostavno iznosi alternativno mišljenje? To potpuno ovisi o subjektivnoj procjeni, a u tvom slučaju bi to bila tvoja lična diktatura.

  1. Pa ti bi se bavila pricama rekla kazala komsijskim pa bi dosla do vlade. 🤣 Sto dosadno? Pa zar ne valja ovako poput u skandinavija, izbacis sve pseudo sranja i religije i imas racionalno drustvo bazirano na trust i nauci, svako ko siri freaky ideje ili je ignorisan ili upozoren ili kaznjen.Ionako danas drustvo mlati jednu te istu slamu.

Komentariši