Basic stvarcice u drustvu

Realno gledajuci svijet danas u ovo moderno vrijeme ono cemu se ljudi dive su zene i muskarci sa isklesanim tijelima, talentirani umjetnici i muzicari, zvijezde, i wannabe CEO muskarci i zene sa prodavanjem price kako su od jednog dolara ili zrna rize otvorili velike kompanije ili uspjesne hotele/restorane i napustili satirat se na obicnim poslovima za obucne luzere gdje ih poslodavci tretiraju kao slaves. Svi bi kao da su Superstars wannabe alpha na vrhu ljestvice sa glamurom,luksuzom i bogovom jakom radnom etikom. Izgleda da taj dream nije niti ce biti svakom ostvariv ma koliko god neko pokusavao niti svako ima kapacitet takav, u teoriji sve to dobro zvuci ali mnogima je realnost pukla samar pa ostali ko pokisli golubovi i nastavili zivjeti svojim dosadnim zivotima.

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

10 komentara

      1. Nije problem. Meni su mnoge žene kao J.Lo jedino je problem šta žene današnjih vremena ne vide da su uvijek u svakom pogledu i ljepe i privlačne baš šta kao šta silence piše pokušavaju biti savršene ko iz ovih bajki šta se serviraju po medijima. I to važi za sve ostale aspekte života. Ko je happy sam sa sobom, u sebi, tačno to pronalazi i u drugima iako to ovi ne primjećuju.

  1. Zaboravila si napisat da su u modi, iako manje u medijima zastupljeni, i oni koji su se odrekli svih tih blagodati modernog doba i otišli u divljinu ili na selo živjet svoj san uzgajat sebi hranu i bla, bla.. A mi ostali nastavljamo živjet svoje dosadne živote u sistemu tj sistemima izžeđu ove dvije vatre

  2. Joj kontala sam da je ono influenserstvo najbolji posao. Izbaciš sise, napućih usne, klik i kupiš pare od lajkova. Onda na moru sretnem ovu jednu staru drugaricu, ja pijem pivu, buljim u more, slušam zrikavce, ona se od jutra do mraka selfija, selfija, selfija, jednu sliku izbacila na kojoj je napisala da uživa. Doduše. Dobila je par hiljada lajkova i par stoja komentara: uuu mačko! Hit! Top!

    Ja kad objavim sliku slijedi: aaaa što nisi zvala! Joj mogla si se javiti da pijemo kafu! Što ne reče da ideš, da poneseš baklave mojoj tetki, uželjela se………

    Zato sam i obavijena velom tajni na mrežama

Komentariši