Nekad je bilo drugacije maybe

Zivota mi jebi me ako su ove danasnje majke normalne, cijelo majcinstvo ili mommy culture je toksicno.Vjerovatno to je nekad drugacije bilo, kad su se djeca dizala radi rasta civilizacije i nekih drugih razloga, danas djeca se radjaju samo zato sto je eto u trendu imati djecu ko moderni privjezak i pritiska drustva, parenthood ko ultimativni narcizam.Jos kad pocnu mlatiti kako moje dijete divno kaki to mirise na jogodu i jorgovan, kako lijepo piski ko sveta vodica,kako lijepo jede, kako je spicijalno, ostala su djeca shit samo je njeno bogovo dijete, i kako je njena metoda najispravnija za odgajanje djece, jer svaciji drugi odgoj je pogresan jer ona zna najbolje. Sta se desava sa danasnjim zenama? Socijalizacija u mommy groups je da ti glava pukne, nabijem ih na kurac. Najlakse je dignuti noge i da te napuni mjau maju frajer sa tekucinom, pa kasnije odgajaj deriste i uporedjuj ga sa ostalim kao da je tvoje dijete sveto, fuj! Divim se zenama koje odjebu ostale zene i slicne navedene grupe i odgajaju dijete kako one zele i zive kako zele i pri tom ostanu u sjajno formi.

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

11 komentara

  1. Produžena narcisoidnost…
    Baš i ja htjedoh napisat nešto slično, što se tiče ovih žena što za sve moguće imaju po jednu grupu, tipa grupa za pelene, prehranu, autosjedalice, kolica… ovo-ono pa naprđuju u tim grupama i od svega prave znanost, natječući se koja će biti bolja u nećemu. Daj, ohladite malo.

    1. E to brate kad udjes na socijalne medije tacno ti se zanebesa od njih i njihovog naseravanja, jos me udavise juce kad smo se nasle reuninon grupa bila kolegica a ja bez djeteta, samo sam se ispratila nisam mogla davaze, pa slikica djece prd prd. Jarane mozemo li nesto zanimljivije razgovarat nakon toliko godina?

  2. I can’t even… or I can..
    Idu mi na nerve žene koje su rodile djecu i žale se svaki jebeni dan kako je teško biti mama, kako moraju ovo ili ono bla bla bla. Pošalje dijete u vrtić od 8 do 4 i ode po dijete i stavi ga u krevet u 7 navečer i opet ima muda da se žali! Dok je ona kući i radi od kuće. Shoot me, just shoot me

Komentariši