U Svabiju eto ih i kod nas na Sjever

Koliko je tacno ko je iz Germanije?

Posto njemacka i skandinavija je krcata imigrantima, to nam nesto govori, pogledajmo Svedsku politiku i otvaranje granica ko picku, pa su dobili po picki zbog neuspjesne integracije, pa evo jos jedan val u Europu. A niko nece da ih primi na bliskom istoku.

https://m.bild.de/?ref=aussiedlerbote.de&t_ref=https:/aussiedlerbote-de.cdn.ampproject.org/v/s/aussiedlerbote.de/en/gaza-refugees-should-go-to-germany/amp/?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQIUAKwASCAAgM=

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

9 komentara

  1. Zapadno visocanstvo ima problem, a ja radim analizu i predikcije, nista nisam rekla. Djaba prdis.
   Drugo da sam na vlasti i ja bi se zapgpitala sta uvodim u zemlju pa mi je pale, Svedska je u kurcu, norveska malo manje nesto i jer su dosta deportovali, ali zato imamo puno Ukrajinaca.😁
   Gledaj istocnu Eutopu niko nece to da prima, Poljska je najpametnija i Madjarska kaze nek EU nas ne uci o demokraciji i ljudskim pravima, jer nece da zavrse ko ovdje sto je Svedska ghetto.

  1. Nije misu, vidis da skaces odmah na neke bullshit zakljucke, nisam ti ja rara. 👹
   To ti bloger zabrani automatski jer je tako kodiran kad ponovo pocnes da pises nakon duzeg vremenskog perijoda.Kad se jednom ponovo odobre manualno onda mozes normalno ostavljat kom.

Komentariši