Zahuktajmo – Fizicki izgled Bljogera po mojim procenama

Tvornicar – mislim da sam vidjela sliku njegovu, visok,cvrckava kosa, malo sitnije gradje nisam sigurna, ne mogu se sjetit. Al mislim da je zilav ako ga natjeram da radi na kuci ili baustelu da mjesi cementu ili utovara namjestaj.

Brut- good looking za muzjaka, tako mi baca, uredski uredan, vidjela bi kakav bi bio u teretani s mnom.

Tramvaj- jarane on kaze da je plav i zgodan, evo valjda je tako.

Laura- baca mi vise casual tip, good looking prirodno, bez puno dotjerivanja dobro izgleda za kancelarijskog moljca u privatnoj firmi. Dovela bi je u red jso malo.

Mega- Mislim da nije svinjskog izgleda debel, al mislim da ima dobru genetiku tela, mislim da je prosjek u faci, crna kosa.Mozda je ipak mrsav.

Rara- nisam sigurna, mislim da je debela, malo elegantno punija, bujne dojke, ali mislim da je ljepojka u faci nije grobarka, iako jede od zivaca i kopka po frizideru ili bezvezno jede u SCCu.

Niki- nisam ni za njega sigurna, mislim da je debel, ili naginje malo na ekstra kile i ima misicne mase zbog posla, ko ovi ovdje sto trerniram.Radnicka faca na skelama, bez brkova i brade,brije se, jede mora da jede.Bubam.

Romy- good izgleda,mislim atletski tip, manja je mislim od mene,zilava za guranje auta ili da zavuce ispod auta, al je moj tip za akcije.Pomalo lopovski izgled.

Selina- Pisala je da je bila na treninzima nesto sa nekim PT,nije debela ali mozda chubby punija sa cvikama, ali hot u faci, lepo popunjena,thick.Mislim da minjake s vremena na vrijeme fura u Sahari onoj.

Vazojnka- videli smo crte lica i nesto tela, jos telo blize atribute da vidimo i da budemo mirni. Odokativno od slika, hot za svoje godine i ja bi je pokupila da sam musko, da je ne poznajem.

Caligo- Hot faca,girly girl, ne znam za telo ali bi joj se nabacivala.

Crystalmeth- normalno telo, nesto misica zbog rada na avionima, mislim da kad je napusen boli ga kurac kako izgleda ali kad izadje sa amerikankom mislim da se napuca fizicki sa sklekovima, baca mi da je good looking.Moj tip.

Morgana- dobro telo za mamu.

Senjorita- baca mi na Poljakinju stariju bajkerku ovdje jednu sto smo ja i ona vozile po norveskoj, dok se nije preselila. Hot izgleda zasvoje godine, bila je plava.

Uljezica- mrsava normalno zenski, malo mi baca na tip sto voli mnogo hodat ima kondicije ko konj.

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

27 komentara

  1. Moš sa mnom sad pod obrisat, jedva 10 zeMskih sklekova sada odradim. Al’ za dame se sredim narafski. Ti si postavljala svoju sliku s motorom čini mi se, imaš super shape bar ono s leđa sta se vidilo. Sad ne sjecam se jes imala kacigu il je kosa duga bila svezana u rep. Dobar guz. Taman.

          1. Smeđa mi je kosa, tamnija, ne farbam se 🙂 nekad sam imala pramenove, medene 🙂 tako te boje meda hoću reći. Bila sam i skroz u toj boji, svjetlije smeđoj, nikad plava. Jednom sam bila crvena, čisto da ispunim sebi hir, ali mi se nije sviđalo 😀 blijeda sam. Sad sam ovakva jer nekako kontam da mi prirodno najbolje i stoji 🙂 dže da pošaljem foto?

Komentariši