O entuzijasticnim menadjerima i slicnim narodom

Pa mogu slobodno rec kroz moje iskustvo, da osobe koje su previse ili entuzijasticne i one hyped hyped previse se unosile u te neke projekte i ideje o projektima i eventima sto ce doc i sve to kao uber mega organizirati, isto ko da ce osvojiti svijet su jedni od naporni osoba i pomalo glupih. Najbolji su mi bili oni po kratkom postupku, daju opis na cemu ce se radit i ugovori cijenu hoces-neces ja mu dadnem cijenu,bez pregovaranja. I odmah se pocinje.Ovi sto non stoo umaju neke ideje pa ovo ono unose je u te jeftinw ideje, pa da prezentiraju svoje ideje kroz powerpoint po 4 sata jarane tu, sto mogla u 5 recenica to stat sve. Valjda je to jedna o osobina ljudi da se prave vazni ili njihove ideje da su vazne i originalne a nevazni su u reali, ali kad malo logicki skontas to je sranje samo trunjenje ko i oni razgovori od Tramve na telefonu po pola sata. Jel vama idu na kurac projekt menadjeri ili sl. sto jedu govna mnogo a nista konkretno da kaze?

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

7 komentara

  1. Eto to,u prosloj firmi imali smo kosulje nasa imena i ispod ime Power Rangera i uvjek smo na sastancima imali pricu nema bossova i lidera svi smo mi lideri i tim. Tacno se cringam od toga svega, i od praznog govora i oni jeftinih pehara za radnika mjeseca godine.

   1. To su moderni načini da se potice radnik, to i team buildingi. Kkod nas nije pehar nego su nekakve zvijezde, a ja nemam nikakve ambicije da budem jedna od njih. Ili ono namjerno hvaljenje nekog kolege pred tobom, da te kao potakne da se boriš.

    Čuj power rangersi?

    1. Ma cringe, na odjeljenju sef bi bio power ranger primjer crvena boja slova i tvoje ime i prezime na kosulji. Pa onda drugi power ranger ko je na drugom odjeljenju zaduzen.Simpaticno sa dozom zabave i kreativnosti, ali za moj ukus djetinjasto, tako oni to rade.

Komentariši