O skupljanjima, udli brigu na veselje

Kad mi neko kaze: joj ne mogu ja ti ja toga.

Jarane ja bas volim gdje ima naroda sto vise, tipa svadbe, diskoteke, nas 10-20 kad se izadje zajebancije u grad, film festivali, s narodom da u pricu. Neki dan sam bila na ono Fun time igraone, gdje imaju VR isto, i pucanje,bilijar,pikado,padel, pa smo u pare igrali. Ne znam ja sta je s tim narodom kad kazu ne mogu oni toga, pa sta radis u zivotu? Jos gore mi kad cujem izvlacenje na introverzije neke, ove one fobije. Prodje ti zivot u ‘ne mogu ja toga ne mogu ja onoga’, mozda taj narod i previse ozbiljno sebe i druge uzima.

Druga stvar je davljenje s pricama, teskim temama koje su sazvakane i pametovnje u prazno, politika,religija,finansije. Ako nisi dio tih krugova koje imaju neki uticaj, nemoj me davit. Znamo da para svugdje igra, s parom se sve pokrece, ostalo je prodavanje prica.

Mislim da s godinama sam vise postala ono nesto izmedju boli me kurac jednom se zivi i da se obavi sta se treba da se obavi na vrijeme, ono lijep balans.

Jebeno elokventnija nisam bUgami mogla biti.

Dolazi m se kod nekoga kod vas, da me ugostite, da janje okrenemo. 👹

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

7 komentara

  1. silencio, ti si meni nako ko insan zanimljiva. Ja pokusavam da te skontam, povremeno si mi kontradiktorna, povremeno kao da si bez osjecajna, povremeno kontam zasto toliko neke rijeci koje bas su malo ono preproste itd. Al ope nesto si mi opet nekako i suprotno od onoga sto sam rekao u predhodnoj recenici, ono mens cini imas nekih finih osobina koje ne mogu lahko reci rijecima… Ne znam… eto ovo mi pade na pamet sad…. mozda grijeisim, ne znam… Sta ti imas da izjavis ?

  2. Ti si jednostavno takav tip, karakter, osoba… (sviđa mi se što si takva i bez dlake na jeziku kažeš šta misliš), ali svejedno mislim da se drugi ne izvlače na introvertnost, nego su oni jednostavno takvi, vole samoću, vole sporo odvijanje događaja, ne vole puno ljudi, akciju i sl. Jednostavno takvi ljudi, njihov život, možda i nije njihova odluka (al takvi su)

    1. Vala brutalna iskrenost kod mene, ako sam zasrala nesto iskrena sam prema sebi ako vidim da si zasro to cu ti rec u lice, ili se necu slozit s tobom a mozes i ti s mnom da se ne slozis. I ne mogu uljepsavanja stvarnosti i uvijanja.

      Naravno sve sam ovo mogls rec ljepsim tonom , ali necu na blogu, tu smo raw.

Komentariši