Danas je taj dan da zagrmim

Svaki put kad se vratim s godisnjeg iz nasih krajeva, i juzne europe, ma iz Londona i iz pickovca, svaki put pljunem im u norwegian avion i na granicnu policiju. Iz godinu u godinu ova zemlja postaje leglo sranja. Dojadili su znaci.

Silence
-Trolling and flaming for fun -Professional mental virginity taker

8 komentara

  1. Jel i tebi idu svabice i svabske muske tetke na zivce na poslu?

   Juce im dolazim u gym, neka nova raja i zenturace konjske face.

   Onako ja zagorila crna ko cigo egzoticna dolazim medju njih bijele jos drecavo crveno na sebe obuka i odvila Janu im https://m.youtube.com/watch?v=xCGRJl8NTtY da ih nerviram. Nije Baja bio 😂😂

   Prije par dana saznam da su dosta nasih odeslili za austriju i nazad se vratili na vise od pola godine, vidim nema ih, neki odselili u svedsku. Jedva cekam august da odem opet dole pa da uzmem kartu za Kipar negdje.

    1. Hahahahah gdje tu stojinu izvadi 😂😂😂

     Svidja im se nasa muzika jer ih posjeca na latino ameriku, ono zabava i ritam za igru, spanija fazoni, energeticno. To kod njih nema, zato su ko drustvo robotizirani i nadodaj politicka korektnost i dobijes sranje bez duha, suho, ili je tl clubska edm muzika za omladinu gdje zene i od 40+ slusaju i americki/uk chsrtovi. Znaci osim heavy metal sto udara, to rijetko ko ovdje slusa to nije mainstream, osim nas malog procenta.

  1. Pa ja bih davno dobila kaznu zatvora da sam na norveskom blogu.
   Kod njih blog sluzi za reklamu,i celeb kao status, i da napise kako joj se cuko posro pa ode da kupi mu hranu bez glutena u Sparu ili trazi neke maloumne zivotne savjete sto granici sa low iq.💀😂😂😂

   Nema ko kod nas rata i zajebancija,kontroverze, a opet se volimo.

Komentariši